torsdag 17 februari 2011

Fisk i mangoldpaket



Ingredienser:

Sejfilé
Mangoldblad
Citron
Timjan
Gul lök
Vitlök
Sockerärtor
Olivolja
Salt och peppar

Sätt ner mangoldbladen i en kastrull med kokhett vatten. De behöver i princip bara doppas så de blir mjuka.
Bre ut ett blad, lägg på skivad lök och vitlök. Lägg fisken ovanpå och salta och peppra. Lägg på resten av ingredienserna plus en skvätt olivolja. Vik ihop till ett paket och lägg paketet i en ugnsfast form med skarvarna nedåt. När all fisk är inpaketerad häller man på lite olivolja ovanpå paketen och sätter in formen i ugnen i 175 grader i ca 30-40 min.

Serveras tillsammans med ris eller bulgur. Ta vara på skyn i pannan och ringla det över fisk och ris när man serverar. Sååååå gott!!!

1 kommentar:

Snäckskalsdalen. sa...

Jösses, här går det undan, så många recept redan och många följare redan!
Kramar